AJÁNDÉK ÖTLETEK
Fényképezőgépek
Digitális videokamerák
Kiegészítők, tartozékok
Energiaellátás
Szórakoztató elektronika
Otthon, szabadidő
Számítástechnika
Irodatechnika
PIACTÉR

Személyes átvétel Pick Pack Pontokon

 

Kérjük, írja meg véleményét, javaslatát vagy észrevételét, áruházunkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatban:

Név:
E-mail cím:
Bejegyzés:
 
küldés

2007. 12. 27.

Már többször rendeltem Önöktől, de most sem csalódtam. Szinte az utolsó napon feladott fényképezőgép rendelésem is rendben megérkezett még Karácsony előtt. Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, a tájékoztatásukkal, a munkatársaik segítőkészségével meg különösen.

üdvözlettel:
Halasi Gábor

2007. 12. 24.

Tisztelt Fotomarket!

Köszönöm a rendelésem pontos kezelését és gyors kiszállítását. Önöknek köszönhetően a karácsonyi ajándékok is fa a lá kerülhettek.

üdvözlettel:
Horváth István

2007. 12. 22.

Tisztelt FotoMarket!

Pontosan időre megkaptam az Önöktől rendelt fényképezőgépet, köszönöm!
Ilyen gyors és korrekt ügyintézéssel még nem találkoztam. Ajánlani fogom Önöket másoknak!
További sikereket kívánok!

Üdvözlettel: Márton András

2007. 12. 22.

Első alkalommal vásároltam Önöktöl és szolgáltatásukkal teljes mértéken meg vagyok elégedve! A terméket rendkivül gyorsan megkaptam, amit karácsonyi ajándéknak szántam.
Köszönöm.
Tóth László

2007. 12. 22.

Tisztel Fotomarket!

Nem vagyok megelégedve a Déli pu. üzletükkel. Nagyon nem! Először is lassan dolgoznak. Jó ezt mondjuk betudható a karácsonynak. A képek, amiket előhívtak élvezhetetlen rossz minőségűek lettek. Anyósom hozta el őket az üzletből, neki hetykén az eladók csak annyit mondtak, hogy "amilyen a negatív, olyan a kép". Szegény nem is tudott hirtelen mit mondani, mert ő nem látta a digitális képeket. Mellesleg ezek jó minőségű képek. Szóval soha többet nem fogok ettől az üzlettől rendelni és másnak sem fogom ajánlani. Sőt!
Egyébként a másik két budapesti üzletükkel meg vagyok elégedve. Ezért is lepett meg ez a dolog és hozzáállás a harmadik üzletüktől.
Tiszelettel
H. Tóth Gabriella

2007. 12. 20.

Köszönöm szépen a gyors és minőségi közreműködésüket! A rendelést követő napon megkatam a terméket, minden kifogástalan állapotban megérkezett. Teljesen jól informáltak mindenről, maximálisan meg vagyok elégedve! Mindenkinek ajánlom!

2007. 12. 19.

Tisztelt Déli FotoMarket!

Rendeltem Önöktől egy képes bögrét. A honlapjukon szereplő határidőre nem készült el. A Déli Fotomarket boltban teljes fejetlenség volt, a rendelést a gépben megtalálták, de még tippjük sem volt, mikor készül el. Azt mondták, telefonon érdeklődjek. A telefon vagy mással beszél, vagy nem veszik fel. Két és fél óra után végre felvették, de megint nem tudtak felvilágosítást adni, hanem inkább visszahívást ígértek. Ez nem történt meg. Küldtem e-mailt az ügyfélszolgálatnak, ahol választ, visszahívást kértem, semmi. Most menjek be Pestre újra potyára???

Tisztelettel:

Némethy Géza

2007. 12. 16.

Sziasztok
Vasárnap este megrendeltük a Panasonic DMC-LS60 fényképezőgépet,ami kis kavarodás után ugyan, de csütörtökön délután megérkezett,ettől függetlenül minden rendben volt.Köszönöm nektek.

2007. 12. 12.

Tisztelt Fotomarket!

Jelenleg is meglévő 30630 megrendelésemmel kapcsolatban kaptam Önöktől értesítést,mely szerint a várható beérkezés 2008 január.Természetesen nagy izgalommal várom a megérkezést és maximális elégedettségemet szeretném kifejezni aziránt,hogy mindíg pontos tájékoztatást kapok az épp aktuális helyzetről,másoknak is ajánlottam már Önöket,maradjanak meg mindíg ilyen kedves és segítőkész partnereknek.

üdvözlettel.

2007. 12. 11.

Tisztelt Áruház!
Már többször rendeltem önöktől teméket. Nagyon elégedett vagyok a kiszolgálással, a tájékoztatással, a futárral.
Korrekt és maximálisan biztonságosak a csomagolások, a megrendelt áru pedig hiánytalan. Bátran fogom ajánlani bárkinek a szolgáltatásukat.
Köszönöm szépen

Üdvözlettel: Suralik József

vissza
1 2 3 4 5 6 8 9 10 ...
tovább

Főoldal | Regisztráció | Információ | Oldaltérkép | Újdonságok | Akciós piactér | Ügyfélszolgálat

Vásárlói visszajelzések | Termékértékelés


Utolsó adatfrissítés: 2019. 06. 13. 13:57:15

© FotoMarket - 2001-2019  Minden jog fenntartva!
Bejelentkezés
Megrendeléshez kérjük jelentkezzen be!
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Még több újdonság »
Még több akciós termék »

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle

Webáruház készítés